Úvod  |   Ponuky práce  |   Brigády  |   Životopisy  |   Platy  |   Diskusie  |   Informácie  |   Pre firmy

Úvodná stránka / Diskusné fórum

V diskusiách hľadať slová:
 
Pridať tému do diskusie


Okruhy diskusií


Diskusie podľa


C# vs. Java

19 / 37 251

06.09.2009

Styri roky kodujem v C++

18 / 60 058

12.12.2016 Re Dusan : Zaujemci kontaktujte nas na Email: dusan.korcak@excuber.eu

zatazenost systemu

15 / 39 549

04.11.2015 <a href=http://cheapadvair.webcam/>advair</a>

15 / 39 406

14.08.2016 Pokial si este vobec neprogramoval a nestudujes informatiku, kde ta moze usmernit ucitel, teda si samouk, tak ti odporucam zacat s webom a to konkretne takto: - HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL Dovod je prosty: uvidis rychlejsie vysledky a neodradi ta to, ako keby si mal zacat ako samouk s Javou ci C# ci Phyton ci F# alebo Pascal Moj nazor nezabite ma ;) Potom by som presiel ...

je dovod blokovat ICQ messenger?

14 / 37 514

21.05.2009 Re sappa: neviem na co je to dobre, blokovat vsetky komunikacne nastroje. U nas vo firme je v smernici napisane, ze na kompy nie je dovolene instalovat SW, ktory nesuvisi s pracou, pripadne nie je licencovany firmou. Ale napriklad SKYPE sa stal komunikacnym nastrojom s partnermi. Ano, ludia kecaju, dohaduju si obed, ci posielaju blbosti. Ale este stale maju dost casu na to, aby sa po malom relaxe ...

11 / 33 315

23.04.2008 pozri sa po spolocnostiach ktore supportuju SAP zakaznikov v BA to je HP/IBM/JCI problem je ze si to vydries ale su spolocnosti ako tusim spirit a bonum co robili nieco pre SAP nadstavby mozno pozret tymito smermi ze cez mensie spol dostat sa k SAP ako developer a nie ako "tazny kon" v supporte svojho chlievika v hore uvedenych spolocnostiach

9 / 20 374

28.02.2008 Re komisch: Nesprav velku chybu a nezacni s knihou typu "C++ za 15 dni" a pod. Vediet programovat znamena vediet trochu hlbsi princip a nie len klikat bezduchy kod. Urcite je lepsie zacat najskor neobjektovo, napr. s C-eckom a na tom sa naucit ako to cele funguje. Zacat rovno objektovo je naozaj velka chyba, robia to ziadl uz aj dnesne vysoke skoly, potom to v praxi vyzera ako vyzera,...

8 / 16 448

25.03.2007 Re resteXman: ;o)

fanusik internetovych sieti

8 / 29 529

23.05.2016 <a href=http://cephalexinonline.ru/>generic cephalexin online</a> <a href=http://buyonlinecialis.nu/>buy cialis in canada</a> <a href=http://buyclonidine.webcam/>buy clonidine</a> <a href=http://trazodone-50mg.ru/>trazodone 50 mg</a>

Otestovanie znalosti v Jave

7 / 19 198

04.10.2008 Re Bobik: lol si robis srandu? S java mam spolocne to ze viem ako skompilovat java program a to vsetko a test som spravil na 70% + neviem absolutne programovat v jave lol

JavaScript - Asp.Net - PHP - JSP

7 / 14 128

01.01.2009 skus vsetko ako Java svet, tak widle technologie, ziskas najlepsi prehlad, PHP je na male projekty v tom si napis svoju webku a odkazovku pre kamaratov alebo pre fotky svojej frajerky a pochopis na co je PHP dobre ..

Otocenie 3D objektu

7 / 35 995

21.01.2016 <a href=http://doxycyclineantibiotic.nu/>doxycycline hyc 100 mg</a>

Programovanie v exotickych oblastiach

6 / 21 665

11.02.2012 prid na www.projectik.eu

J2EE alebo databazy?

6 / 15 159

14.07.2008 Re Peto: ahoj, chcela som sa opytat, ze kde su ti programatori J2EE, pretoze uz dlhsie hladam nejakych do zamestnania na TPP, ale nedari sa mi. ak nejakych poznas posli mi prosim kontakty na office116@aujob.sk

Co by mal web master vediet.

6 / 40 518

24.09.2008 Re Jano: webmaster by mal vediet: 1) minimalne jeden OS na slusnej urovni. Unix / Win. Zaklady administracie, zaklady bezpecnosti, zaklady skriptovania. Chapat co su servisy, ako ich spravovat a pod. 2) html, css 3) minimalne jeden jazyk pre kodenie dynamickych stranok - php / asp / java / .net a pod 4) minimalne zaklady SQL, prehlad v relacnych databazach Asi najzauzivanejsia kombina...

Java, sql, remote databases

6 / 19 186

29.05.2016 <a href=http://viagraonlinewithoutprescription.eu/>viagra online without prescription</a> <a href=http://buyamoxil.cricket/>amoxil</a> <a href=http://doxycyclinehydrochloride.nu/>doxycycline hydrochloride</a> <a href=http://motrin800.top/>motrin 600 mg</a>

ktore vyvojove prostredie systemu Java zvolit?

5 / 21 977

21.02.2010 nie je to k programu ale k implemnetacii nechcem zalozit novu temu. prisem jeden inteface pre niekoho ide o to ze v dagtabaze mam clenov + membership + attendance tabulky kde mam tieto data. Otazka je pretoze to robim prvykrat neviem ako to spravit. Ci mam vytvorit v jave Class Member vytvorit metody a nacitat SQL result do tejto triedy a nasledne robit operacie ako triedenie porovnavanie a...

Programing Turbo C

5 / 20 725

25.06.2010 Re ventilator: ale nie! urcite by som na to nemal. nie som "it specialista".

FLAS & Action Script

4 / 17 412

12.02.2008 Re Marian: Skoda ze tak neskoro.. uz facham s C/C++ a pozbudal som dost veci ohladom flash-u

Ako je to vlastne s C++ v praxi ?

4 / 16 351

15.07.2014 Re Hana: Ahoj Hanka, hladam C++ programatorov s praxou, ale aj bez, pre viac info mi napis na otepik@post.sk Dakujem


Nová téma do diskusie

Nenašli ste v diskusnom fóre riešenie vášho problému? Vytvorte si vlastnú diskusiu!

Vaše meno/prezývka *
Váš email (nepovinné)
Názov témy *
Váš text *
Odpíšte kontrolný kód    

Tento projekt vám bude nápomocný, ak ste hľadali: práca, profesia, brigády, voľné pracovné miesta, úrad práce, ponuky práce, trh práce, personálne agentúry.

Práca emailom |  Ponuky práce |  Brigády |  Profesie |  Regióny |  Firmy |  Popisy profesií |  Platy a benefity |  Práca v IT |  Práca v obchode |  Slovník |  Bio obchod


© 2005-2018 JOBAGENT.SK, s.r.o. Všetky práva vyhradené. 26