UNIVERSAL consulting
MARFUSS, 24.06.2009 15:47
Vybaviola tato agentura niekomu pracu???????
maaarfus, 25.06.2009 23:48
ALEBOOO mi prosim vas aspon niekto napiste kto ma skusenostii....s toouto agenturov.
iva, 04.08.2009 13:12
cauko,
aj ja som sa pozerala na ich stranku, tiez by ich chcela vyskusat ale nemam s nimi ziadne skusenosti ale ani nikoho nepoznam. tak neviem, mozno ich skusim ak nieco nenajdem ine, potom dam vediet ak chces
pracantka slezakova(at)zoznam.sk, 05.09.2011 12:28
Re MARFUSS: Universal consulting su podvodnici a klamary. boli sme v Nemecku dva mesiace, zaplatili sme agenture 295 eur, 130 eur od nas zobral dalsi podvodnik ktoreho nam dohodila agentura. byvali sme v hroznych bytom po 9 ludi spali na plechovych postieliach na ktorych boli plesnive a spinave molitany. no nieco otrasne. zena ktora nas tam mala na starosti bola namyslena krava ovesana zlatom, ktora nas pri vyplate obrala kazdy mesiac o 400- 500 eur. a vobec nemala zaujem s nami komunikovt ked sme jej volali a mali nejaky problem. nemali sme vybavene ziadne dolezite doklady, boli sme tam ako posledny chudaci, novodobe otrokarstvo. takze nikdy viac. SU TO HROZNY PODVODNICI, CELA AGENTURA!!!!!
Bublanina, 20.02.2012 14:27
Re pracantka: Pred tym, ako som isla cez nich, som si citala podobne recenzie na nich... Bolo vsak aj kopu pozitivnych a predsa su na trhu dlho... Nejako som sa ovplyvnit nedala, a mala som kamosky, co boli cez nich v Anglicku,tak doveru som mala... ... Pracovali sme s priatelom v Nemecku, on v Kauflande ja na baleni masa, mozno aj u tych, o ktorych pracantka pise, agentura tam ma vela ludi a niektorym sa sice nepaci, ale vacsina bola spokojna, lebo sa vela robilo, ked mal niekto horsie ubytko, nasiel si vlastne...... my sme sa mali dobre, vela roboty, ubytovna v normale, ziadny prepych, ale dalo sa.... sranda je, ze na jednej strane Pracantka pise, ze su podvodnici, na druhej strane, ze tam robila, tak asi az taki podvodnici nie su... s nami komunikoval zamestnavatel aj agentura normalne... hmmm... ...... teraz ideme cez universal do Holandska, mame tam kamosov tiez cez nich... vela zdaru!!!
Tereza, 09.03.2012 13:01
Re Bublanina: Ahoj, my s kamoskou tiez rozymslame ze pojdeme cez nich do Holandskaa ako pracovnicky to skladu a kedze je tvoj prispevok celkom aktualny, chcem sa opytat aku ponuku od nich vzali tvoji kamarati a alebo vy , ked vravis ze su spokojny, ak by si mi mohla dat viac info, pomohlo by nam rozhodnut sa. Kolko od vas chcu za sprostredkovanie a ubytko? Dik moc!
nerozhodna, 07.03.2012 23:35
Re Bublanina: Pekny vecer prajem,chcela by som sa informovat o tejto agenutre,nakolko som nenasla skoro ziadnu pozitivnu skusenost na ich adresu,mam vycestovat na buduci tyzden,ale neviem sa rozhodnut ci to nebude podvod.. dakujem za inf
DuskoPuf, 20.02.2012 14:31
Re MARFUSS: Cao Marfuss, mne vybavila v Holandsku na balenie masa dva roky dozadu.... teraz potrebuju ludi zas, beriem aj brata,... zamestnavatel platil nacas a to je dolezite.... universal je v pohode agentura, su v trencine, ako aj ja, sedia v tych istych priestoroch, co sa aspon ja pamatam dobrych 6 rokov... vzdy ich zastihnes, co sa o ostatnych agenturach povedat neda...
MK, 22.02.2012 15:12
VSETKYM DAVAM DO POZORNOSTI. VELKY POZOR NA UNIVERSAL CONSULTING TRENCIN,JE TO AGENTURA,KTORA VAS TOTALNE PODVEDIE. NAJRADSEJ JEJ TREBA ZOBRAT LICENCIU. VELKY POZOR.
Nedajte sa oklamat sladkymi recami, nic nedodrzia co slubia, verte mi, vlastna skusenost. A poznam dalsich, ktorich oklamali
evuska evuska(at)gmail.com, 15.03.2012 16:44
chod na urad prace a porozpravaj o tejto agenture o klko ta obrala daju ti kontakt na ustredie na dohlad nad agenturami a posles tam list v ktorom uvedies svoj problem a poslu tam kontrolu a agenturu presetria a agentura skonci a viac si nemozu obnovit licenciu na podnikanie a svoje vydavky si vymozes sudnou cestou mam s tym skusenosti tiez jedna agentura koli mne skoncila za taky to podobny podvod
melo, 25.02.2012 15:08
Re MK: ja som to snimi chcel skusit ale radšej pio tychto príspevkoch pojdem za zanamimi ktorí su už vicestovany
jana, 12.04.2012 09:49
Ja mam s nimi extremne zlu skusenost. bola som cez nich v Grecku aj s kamoskou....ze obsluha do kaviarne. az na to ze \"kaviaren\" bol gamblersky bar,, kde obsluhovali byvale prostitutky, co ani netajili, a my aj s kamoskou sme mali zabavat hostiii a servirovat drinky!!! priserna skusenost. samozrejme este na Slovensku nam bolo slubovane ze majitel vie anglicky, no ten nevedel ani ceknut,,, niekedy sme nasli zakaznika kt. vedel anglicky tak ten tlmocil sefovi . Universal naslubovali od ubytovania, prace, stravy, poradenstva vsetko. Nemali sme takmer nic, najhorsie bolo, ked nebola ziadna strava a peniaze co sme mali na cestu sme uz minuli,, kedze nieco sme jest museli. Citila som sa ako posledna prostitutka v tej \"kaviarni\", ludia nas tam chodili ocumovat a to doslova...samozrejme ze praca bola ilegalna..vzdy ked isli policajti okolo, sme museli predstierat, ze sme tam iba ako zakaznicky na kave..
a to nehovorim o ubytovani,,, bol to spinavy byt kde hned pri dverach bolo oprete epedo z postele spinave od vykalov a potu, smeti boli vsade, v kuchyni do vysky lytka,,hroznee,, bolo tam teplo, kedze to bolo Grecko, a vsetko to tam hnilo a smrdelo...
Samozrejme peniaze za servirovanie \"kavy/alkoholu\" sme s kamoskou poriadne nevideli. Na konci sme dostali asi tretinu slubovanej sumy za odvedenu pracu. trvalo nam cca mesiac kym sme sa odtial dostali. Universal a jeho poradensto je absolutne nulove. Samozrejme ze nam \" vybavili druhu robotu\" , pretoze sme sa opatovne stazovali na vlastne naklady. Presunuli nas z pevniny na ostrov a tam zacalo peklo dva,, to by bolo na knihu. Ja z osobnej skusenosti neodporucam tuto agenturu,, nevediet poriadne jazyk a nemat skusenosti s cestovanim, tak to vobec nemuselo dopadnut stastne. Po prichode som ihned aj s kamoskou sa sla stazovat a ziadat navratenie poplatu za sprostredkovanie prace, a ziadala som nech mi vykomunikuju mzdu kt. mi nebola ani pri jednej praci riadne vyplatena. Zase som pocula iba sluby, peniaze som od nich nikdy nevidela ani ma nekontaktovali...
Priserna skusenost!!!!
KAMčATKA , 07.05.2012 19:58
R
e jana:
AHOJTE.
áNO,AJ JA MáM ZLú SKúSENOSť S TOUTO AGENTúROU,NáS ODVIEDLI DO NEMECKA,HODILI DO šPINAVEJ UBYTOVNI KDE BOLI SAMí SLOVáCI,SRBY A BULHARI A TU SA NáS VELMI VYPYTOVALI čI VIEME ASPON JEDEN PO NEMECKY,LEBO žE INAK NEMOžME TAM íSť A PRITOM SME TAM NEMčINU ANI NEPOTREBOVALI,UBYTOVNA S POTKANMI A V STRAšNýCH HYGIENICKýCH PODMIENKACH,HLAVNE žE NáS TO STáLO KOPU PENAZí KTORé SI INKASOVALI,TAKýTO ZAMESTNANCI AGENTúR Sú OBYčAJNý ZLODEJI,BEZ CHRBTOVEJ KOSTI,NEVáHAJú BOHATNúť NA NEšťASTí INýCH LUDí,KTORýM NASLUBUJú PRáCU A LEN ICH OBTIAHNU O PENIAZE A ZARáBAJú NA LUDSKOM NEšťASTí.JA OSOBNE SA MODLíM,ABY ICH PáN BOH ZA TOTO POTRESTAL,A TAK SA AJ STANE,LEBO NIč INé NA NICH NEPLATí,ťAžKO SA JE S NIMI SúDIť,TU JE TO VšETKO SKORUMPOVANé!!!!!
simona44, 14.05.2012 17:13
Re MARFUSS: chystate sa niekto cez nich do UK ? celkom ma zaujala ta ponuka na kvetinovu a ovocnu farmu ,len tiez som uz o nich citala kadeco.